Snapseed - een geweldige foto app

Gasttraining van Saskia Vandenbroeck

Welkom bij de Training : "Snapseed"

Snapseed is mijn favoriete fotoapp. Naast dat je er de standaardbewerkingen kunt in doen die je in elke fotoapp kunt doen, zitten er zoveel toffe functies in. Eens je de basis onder de knie hebt, werkt de app ook nog eens heel intuïtief. Geen nood meer aan Photoshop om leuke effecten te bereiken. Het is een gratis app voor op de smartphone en de tablet. Op die manier kun je, ook al ben je onderweg, makkelijk foto’s bewerken voor je socialmediakanalen.

Snapseed 1 - Introductie

2 introductiefilmpjes voor jou. Dit komt omdat vanaf november 2017 snapseed een nieuwe vormgeving krijgt en de werking blijft wel hetzelfde maar het ziet er een beetje anders uit. Dit eerste filmpje is het meest recente.

Snapseed 2 - Basisafstellingen

Snapseed 3 - Gezicht-Focuseffecti-Vignettering

Snapseed 4 - Tekst egaliseren

Snapseed 5 - Laatste bewerkingen-Stapje terug-Looks

Snapseed 6 - Bonus - dubbele belichting

Ik ben Saskia Vandenbroeck van Office Confetti. Als Virtual Assistant help ik andere ondernemers door taken over te nemen waar ze geen tijd voor hebben, geen zin in hebben of die ze niet kunnen, zodat ze weer tijd krijgen voor wat ze zelf belangrijk vinden, hun core business, familie, vrienden en/of hobby’s. Volg mij op Facebook en/of Instagram. Laat je mailadres achter op mijn website om op de hoogte gehouden van wanneer mijn instructiefilmpje over het gebruik van Gmail online staat.