Adobe Spark

Gasttraining van Aletta Armee

In deze 5 delige videoles leert Aletta je hoe je jezelf sterker kunt branden met Adobe Spark.

De video’s zijn bedoeld om te inspireren en je eigen creatieve proces verder te ontwikkelen. Adobe Spark is een tool om snel interessante afbeeldingen te maken voor bij je social media posts en korte teaser video’s te maken voor je bedrijf. De lessen zijn eenvoudig te volgen en in een halve dag ken je alle mogelijkheden van Adobe Spark. De Adobe Spark training wordt aangevuld met nieuwe bonus video’s om je vaardigheden te verbeteren. Adobe Spark is namelijk ook nog steeds in ontwikkeling.

Ik wens je veel kijkplezier en een Spark online.

Aletta

Videotraining 1 : Introductie - 11 min

In deze eerste videoles krijg je een introductie over Adobe Spark en de beschikbare apps Adobe Spark Post, Adobe Spark Page en Adobe Spark Video en een overzicht van de inhoud van de andere videolessen.

Videotraining 2 : Manage your brand - 10 min

In deze videoles laat ik je de verschillen zien tussen het gratis account en wanneer je de upgrade hebt van Adobe Spark.

Videotraining 3 : Adobe Spark Post - 17 min

Met Adobe Spark Post kun je eenvoudig je afbeeldingen maken voor je social media posts. In deze les laat ik je zien dat je in de gratis versie van Adobe Spark ook je eigen huisstijlelementen kunt gebruiken, zonder dat je direct voor de upgrade hoeft te gaan. Daarnaast laat ik je zien wat het voordeel van een upgrade account is en hoe je eenvoudig je eigen brand stijl kunt doorvoeren op al je afbeeldingen.

Dit zijn de afbeeldingen, die ik heb gemaakt in deze videotraining.

Afbeelding 1: Resultaat gratis versie van Adobe Spark

Afbeelding 2: resultaat betaalde versie van Adobe Spark

Videotraining 4 : Adobe Spark Video - 30 minuten

Video’s worden veel beter bekeken online dan een afbeelding of een stukje tekst. Wil je jouw boodschap overbrengen ga dan aan de slag met video. Met Adobe Spark video creëer je heel eenvoudig teaser video’s, waarmee jezelf enorm zichtbaar kunt maken online. In deze videoles laat ik je wederom de mogelijkheden in de gratis versie zien en hoe je in de eigen huisstijl een video maakt. Daarnaast laat ik je zien hoe je eenvoudig een voice-over toevoegt om je boodschap nog sterker en persoonlijker te maken.

Dit zijn de video’s, die ik heb gemaakt in deze videoles.

Resultaat gratis versie

Resultaat betaalde versie

Videotraining 5 : Adobe Spark Mobile - 22 min

Het mooie van Adobe Spark is dat er ook mobiele apps beschikbaar zijn. Je kunt dus onafhankelijk van een vaste werkplek toch aan je projecten blijven werken. Je kunt ze eenvoudig synchroniseren en onderdelen op je mobiel uitwerken, omdat dat gewoon veel beter werkt. Je voice-over klinkt vele malen beter dan wanneer je deze opneemt met de microfoon van je computer of laptop. In deze les laat ik je de verschillen horen. Helaas is Adobe Spark video nog niet beschikbaar voor een Android toestel, maar Adobe is wel bezig met de ontwikkeling hiervan. Adobe Spark Post is wel beschikbaar voor beide systemen.

In deze videoles laat ik je zien hoe je een afbeelding maakt met de app Adobe Spark Post en hoe je een video maakt met de app Adobe Spark Video. Hieronder zie je de resultaten.

Afbeelding: Resultaat Adobe Spark Post Mobile

Resultaat betaalde versie Adobe Spark Video (vierkante video)

Zodra er nieuwe video tutorials beschikbaar zijn over Adobe Spark, komen deze hieronder te staan.